Top!

Mijn vliering stond vol met allerlei spullen, van mezelf, maar ook uit de erfenis van mijn moeder. Door een burn-out bleek ik niet meer de energie te hebben om de boel in mijn eentje op orde te brengen. De overvolle en ongeorganiseerde vliering voelde inmiddels als een behoorlijke last.

Toen ik eenmaal had besloten hulp in te schakelen, voelde ik al enige opluchting. Het bleek eigenlijk sneller te gaan dan ik had verwacht. Ik keek vooraf op tegen dat opruimen, om dit in mijn eentje te moeten doen. Bleef dus ook maar uitstellen, en werd het probleem in mijn hoofd alleen maar groter. Het was dus een heel goed besluit om op zoek te gaan naar een opruimcoach. Dat gaf me lucht en motivatie, en ik bleek er meer energie voor te hebben dan ik dacht.

Ik heb zowel het proces, het eindresultaat als de samenwerking met Machteld als heel positief en prettig ervaren. Daar waar er eerst steeds een donkere wolk in de vliering hing, schijnt nu weer een zonnetje. Het is nu opgeruimd en op orde, en de ruimte voelt weer fijn aan. Een hele kopzorg minder. De praktische begeleiding van Machteld was op maat. Ze bracht lijn in de aanpak, stelde me vragen, gaf me huiswerk, hield de vaart erin en pauzeerde wanneer nodig. En ze zorgde er ook nog eens voor dat veel overbodige spullen direct werden meegenomen waardoor ik gelijk al een opgeruimder gevoel kreeg. Dan merk je eigenlijk meteen waar je het voor doet. Top.

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven