Werkwijze & tarief


Werkwijze

Telefonisch contact
In een eerste telefoongesprek kun je aangeven waar je hulp bij zou willen en kan ik wat meer vertellen over mijn aanpak. Zo kun jij beoordelen of dit aansluit bij jouw wensen. Als het je wat lijkt, maken we een afspraak voor een intake. 

Intake
De intake vindt bij jou thuis plaats zodat je me niet alleen kunt vertellen waar je tegenaan loopt, maar het me ook kunt laten zien. We brengen samen goed in kaart welke problemen je ervaart en wat ik voor je zou kunnen betekenen. Ik vertel je mijn plan van aanpak, waarna jij kunt beslissen of je met mij verder wil om jouw huis, administratie of agenda op orde te brengen in een of meer werkafspraken. 
Dit startgesprek duurt ongeveer een uur en kost €65.

Werkafspraak
We gaan samen aan de slag om orde te scheppen daar waar jij dat het hardste nodig hebt. We bespreken kort voor wat we gaan doen, gaan daar vervolgens mee aan de slag en ruimen ten slotte op zodat je tevreden kunt genieten van het behaalde resultaat. 
Een werkafspraak duurt in principe 3 uur; in overleg kan een kortere of langere duur afgesproken worden.

Tegen betaling van €25 per keer voer ik de spullen waar je afscheid van wil nemen voor je af. Spullen die nog bruikbaar zijn geef ik af bij een tweedehands winkel die met de opbrengst goede doelen steunt. Afval breng ik naar het gemeentelijk afvalstation waar het wordt gescheiden voor duurzame verwerking.

Tarief

Mijn tarief is €65 per uur.
Bij dit tarief zijn inbegrepen:

  • Reiskosten tot 10 km enkele reis
  • Reistijd tot 30 minuten enkele reis
  • Kleine organizing materialen

Reiskosten boven 10 km enkele reis worden à €0,23 per km in rekening gebracht.
Reistijd boven 30 minuten enkele reis worden volgens het uurtarief in rekening gebracht.
Eventuele parkeerkosten worden extra in rekening gebracht.

Scroll naar boven