Over mij

Ik ben Machteld van den Berg. 

Ik help je graag orde op zaken te stellen in je huis, je administratie en je agenda. Orde en structuur brengen mij zoveel ruimte, rust en plezier dat ik graag ook anderen help dit te bereiken én behouden.

Van nature ben ik een geordend persoon; organiseren en structureren zijn voor mij vanzelfsprekend. In 2008 kreeg ik echter een burn-out, waarna ik minder goed kon focussen, mijn geheugen slechter werkte en ik prikkelgevoeliger was. Het organiseren en ordenen werd een uitdaging maar óók extra belangrijk om de dingen te kunnen doen die ik graag wilde doen. Hierdoor werd ik me bewust van wat orde en overzicht in je leven oplevert om prettiger en vrijer te leven.

Mijn liefde voor organizing werd verder aangewakkerd vlak nadat ik was gaan samenwonen. Een vriendin tipte me het boek Spark joy van Marie Kondo. Met dit handboek als leidraad ontdeed ik ons hele huis van de spullen die we dubbel hadden, niet of niet meer gebruikten, die kapot waren of die we gewoon niet meer wilden hebben. Heerlijk, al die ruimte! Bij elke lading die ik het huis uit droeg, voelde ik me blij en opgelucht. 

Structureren, opruimen en ordenen geeft me zoveel voldoening dat ik er uiteindelijk mijn werk van heb gemaakt. In 2020 volgde ik de opleiding tot Professional Organizer bij De Huishoudcoach. Mijn ervaring, kennis, kunde én de nodige humor zet ik nu graag in om mensen te helpen richting een duurzaam opgeruimd leven.

Achtergrond

In het verleden werkte ik in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, wetenschappelijk onderzoek en IT. 

Duurzaamheid is al sinds ik begin twintig was een belangrijk aandachtspunt in mijn leven. Ik zet me dan ook actief in om mijn bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te doen. Daarover kun je hier meer lezen. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met wandelen, koken, lezen en moestuinieren. 

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Scroll naar boven